The new wave

I dagens samfunn har den ytre oppfatningen av en person blitt utrolig viktig. Hvordan vi ser ut, kler oss, uttrykker oss – alle er faktorer som spiller inn på hvordan man oppfattes som person. Vi ser det på sosiale medier, og vi ser det på gaten. Allikevel har denne enorme materialistiske kulturen også gitt en stemme og en plattform til folk som liker å uttrykke seg. Folk uttrykker seg som aldri før, når det kommer til klær og stil. 

«The new wave» handler om nettopp dette. Det er et skråblikk på samfunnets A4-mal, og fremmer de som tør å tråkke utenfor samfunnets rammer.

0 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.