Året 2018

Da var enda et år forbi, og det har gått fort. Mye har skjedd, og mange bilder har blitt tatt! Jeg skal ikke gå veldig i dybden på alt, men heller liste frem noen av det forige årets hendelser.

Redlisted-utstilling / I mars hadde vi avgangsutstilling ved Bilder Nordic. Det var krevende å lage en utstilling helt alene, bare oss i klassen. Vi hadde aldri gjort det før, så det ble en krevende prosess. Men fy så moro det var! Vernissagen var stappfull med mennesker, og vi hadde godt med oppmøte hele uken. Også var det gøy å se bildene sine utstilt!

ECCO-jobb / Jeg fikk også dette året min første større jobb for ECCO. Det var å fotografere de nye ECCO-Cool skoene. Så min store drøm om å bli publisert i Costume kom i oppfyllelse.

Hovedoppgave Bilder Nordic / Jeg ble ferdig på Bilder Nordic i sommer, og hadde da som eksamen å lage et større fotoprosjekt. Her valgte jeg å jobbe med identiteter og det å bryte litt ut av normene. Dette resulterte i «The new wave», et prosjekt jeg har lyst å jobbe mer med senere. (Kommer et eget innlegg om dette)

Utstilling i Nederland / Jeg fikk også muligheten til å stille ut noen av bildene fra «The New Wave» i Leeuwarden, Nederland. De var utstilt 04 – 28 Oktober under Fryslân Photo Festival. Det var utrolig morsomt å se bildene sine utstilt, spesielt i et annet land!


Dette var vel de største hendelsene i 2018 fotomessig. Har selvfølgelig gjort mer, og tatt flere bilder! Noen av de kommer under.

0 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.