#tbt – 2016

Og sist men ikke minst – 2016! Året som var ble starten på en ny fotoreise, og en stor oppgang i inspirasjonen. Det startet med en kald og fotosky vinter, men da sommeren kom plukket jeg omsider opp kameraet ordentlig. Høsten begynte jeg på Bilder Nordic, og jeg har aldri hatt så mye inspirasjon som jeg hadde de første ukene jeg begynte. Jeg ble også mye flinkere til å shoote ved siden av skolen, og har begynt å jobbe mye mer med modeller fra byråer. Dette er jo sånn jeg jobber nå, ettersom dette kun var et halvt år siden. Men allikevel, her er en liten samling med bilder fra 2016:

Håper dere likte 2016!

> 2013 her
> 2014 her
> 2015 her

0 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.