Jive babe

I’m back!

Har vært noen grådig travle uker (måneder!) nå, så hadde helt glemt jeg hadde en nettside å oppdatere. Men nå er jeg tilbake! Har såvidt tatt bilder de siste to månedene, da vi kun har jobbet med musikkvideo i ett langt løp. MEN, jeg var på konsert for to uker siden med to gode venner, så da fikk jeg endelig knipset litt igjen. Klarer ikke beskrive hvor deilig det var å bare bruke kameraet. Fikk jo nesten abstinenser. Konserten var på Blå og var en mini-konsert med Mikhael Paskalev og Hajk. Kort, men bra!

Nå gjenstår bare eksamen, så er det sommerferie! Da skal jeg ta masse bilder, og jeg ser så enormt frem til det. Blir godt å bare ha fokus på seg selv, og legge skolen litt på hylla noen ukers tid.

0 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.