#tbt – 2014

Åh, 2014 – my year. Dette var desidert mitt fotoår. Har ikke tatt så mye bilder og hatt så mye inspirasjon som det jeg hadde i 2014. Dette året bygde jeg mye på kunnskapene fra 2013, og jeg begynte å ta mer bilder av andre, og fant mer min stil. Selvportrettene jeg tar den dag i dag ligner veldig på disse, og flere av portrettene mine bygger på lysten jeg hadde i nettopp 2014.

Dette året gjorde jeg også et 52 weeks prosjekt hvor jeg tok et selvportrett hver uke hele 2014. Jeg ble så stolt da jeg fullførte, og jeg er forsåvidt fortsatt stolt, for til tider var det utrolig stressende. Hver eneste uke gikk til å planlegge konsepter, finne tid, og fotografere/redigere.

Håper dere likte 2014 tilbakeblikket!
-> 2013 finner dere her.

0 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.