High key shoot

Vi på Bilder Nordic fikk i oppgave å ta et high key bilde. Jeg hadde ikke veldig lyst å ta flere bilder av objekter, så jeg tenkte å prøve meg på et modellbilde i studio. Visste det kom til å bli utfordrende, men jeg fikk med meg et supert team! To fantastiske makeup artister og en kjempeflott modell, og jeg kunne virkelig ikke klart det uten dem. Selve sminkingen tok rundt to timer, så shooten i etterkant gikk radig. Alltid lett å ta bilder av modeller som virkelig vet hva de skal gjøre. Resultatet ser dere under!

GCK_High key GCK_High key GCK_High key GCK_High keyGCK_High key

Modell: Lena Edvardsen
Makeup: Andrea Urholmen og Oddny Melsæter

0 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.