#tbt – 2013

Tbt!

Tenkte jeg skulle lage noen innlegg hvor jeg ser tilbake på bildene mine fra forskjellige tider. Og derfor tenker jeg å begynne med 2013! Det gjør vondt i kropp og sjel å publisere disse bildene nå, men jeg kan nøye meg med at jeg har kommet et stykke videre fra den tiden. Dette var perioden hvor jeg begynte å fotografere for alvor, og jeg begynte med selvportretter. Jeg prøvde også ut en masse i photoshop, noe som resulterte i flere conseptual resultater.

Det som også er gøy er hvordan mye av det jeg gjorde i starten, er det jeg fortsatt gjør den dag i dag. Jeg bruker veldig mye av de samme teknikkene, bare at jeg har bygt på langt flere erfaringer og kunnskaper.

Håper dere likte å se et lite tilbakeblikk!

0 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.