Ukens fotograferinger

Den siste tiden har jeg hatt en del bilder å ta. Vi har hatt flere oppgaver på skolen hvor temaet for tiden er objekter og lyssetting, i tillegg til at jeg har hatt eget arbeid ved siden av. I forrige uke tok jeg bilder av Alma fra Team models som ble en kald, men vellykket shoot! Litt low på ideer, men vi kom unna med noen gode bilder.

Ellers har vi hatt mye om objektfotografering, som jeg skrev over. Her innebærer det å lære å lyssette objekter, og ta bilder i komersielle eller mer kunstneriske settinger. Så det har blitt mye fotografering av glass og blankt metall, noe som er langt unna den gata jeg pleier å ta bilder av. Men allikevel er det viktig å lære, og man får en liten «aha-opplevelse» når man skjønner hvordan de gjør det i reklame for å oppnå de resultatene.

For å se mer av hverdagen min, eller av bildene mine, kan jeg følges på instagram: @ginackphoto / @ginack

0 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.