Eksamensforberedelser

bloggbildeeksamen

Nå er eksamen rett rundt hjørnet, og jeg kjenner jeg er veldig spent. Det blir mine første eksamener ved Bilder Nordic noe som setter nervene litt ekstra i gang. Men jeg tror det kommer til å gå fint! (Pleier vel egentlig alltid gå bra, men lov å grue seg litt hehe).

Vi har tre eksamener dette semesteret; en i portefølje, teori og en hjemmeeksamen.
I portefølje skal vi ganske enkelt levere en portefølje med arbeidet vi har gjort så langt på skolen. Teorieksamen består av teori vi har hatt i de forskjellige fagene som lys, bildekommunikasjon, digitalt mørkerom osv. Hjemmeeksamen blir den mest omfattende hvor vi får oppgavene på mandagen etter teorieksamen, og får frem til fredag kl 15 til å levere alle. Det er nok denne jeg gruer meg mest til ettersom jeg aldri har hatt hjemmeeksamen tidligere.

Men det blir noen spennende uker frem til jul! Kommer mest sannsynlig ikke til å poste så mye her i denne perioden, men kommer nok tilbake etter at alt har senket seg. Preikast!

0 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.