Fashion workshop

På fredag hadde vi en fashion workshop med Julie Pike som vi har planlagt i flere uker. Vi har jobbet med å kontakte modeller fra modellbyrå, finne makeup-artister, og lete etter location. Til slutt endte vi opp med å ta bilder på Soria Moria hotellet i Holmenkollen, noe som var veldig spennende og lærerikt!

jp_ws_blogg_1

Vi startet dagen med en nydelig soloppgang, og deretter begynte disponeringen av dagen. Vi satte oss i gruppene våre som bestod av to fotografer på en modell og makeup-artist. Dette gjorde at vi måtte fordele dagen så begge fotografene fikk tatt bilder. Deretter satte vi igang med å utforske hotellet imens modellen ble sminket.

jp_ws_blogg_2

Shooten gikk veldig fint, og tiden bare fløy forbi! Fokuset mitt lå på å prøve ut mest mulig, leke med lyset, og bruke tiden på å få noen gode bilder. Skulle gjerne holdt på mye lenger, men tror det ble noen gode resultater! Vi var så heldig med været ettersom det har vært grått i flere uker nå, men på fredag fikk vi helt klar himmel og sol.

jp_ws_blogg_3

Alt i alt en kjempebra dag med hyggelige folk, masse bilder, og god stemning! Skal sette igang med redigeringen og poste resultatet så fort jeg får muligheten.

0 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.