Skoleoppgave – terror

terror_1 terror_2 terror_3terror_collage

I faget Bildekommunikasjon fikk vi i oppgave å tolke ordet «terror», og deretter lage en bildeserie. Jeg valgte å gå etter den «indre terroren», og tenkte mer psykisk. Derfor ville jeg at bildene mine skulle være relativt fredfulle og enkle i uttrykket, men heller ha et mer dyptliggende budskap.

Bildene ble tatt for rundt en måned siden da tåken lå fint over vannet om morningen. Tok bildene en dag vi hadde fri, stod opp tidlig, og kjørte ut mot vannet. Var heldig med at tåken fortsatt lå, for bare noen dager senere var det ikke flere morninger med tåke.

0 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.